ZWEMLES

ZWEMLES2019-04-16T13:24:50+00:00

Zwembad de Vrije Slag biedt in de zomervakantie snelcursussen voor het zwemdiploma A, B & C. Om de veiligheid van de kinderen te garanderen, maken we tijdens de zwemlessen voor het A-diploma gebruik van de EasySwim Pro. Dit zwemvest zorgt niet alleen voor drijfvermogen, maar is ook speciaal ontwikkeld om te leren zwemmen in diep water. Zo kan ieder kind zijn zwemopleiding volgen op een manier die bij hem of haar aansluit.

Erkend? Zwembad de Vrije Slag is aangesloten bij de ENVOZ en is daarmee bevoegd om zwemexamens te organiseren. De zwemdiploma’s A, B & C van ENVOZ zijn internationaal erkend. Om de deskundigheid van onze zweminstructeurs te garanderen, maken we gebruik van gekwalificeerd personeel geleverd door ZwemNetwerk. Al onze zweminstructeurs zijn in het bezit van de juiste diploma’s.

Snelcursus zwemdiploma A

In de zomervakantie (regio midden) organiseren wij snelcursussen voor het A-diploma. Hierbij krijgen de kinderen 15 dagen (gedurende drie aaneengesloten weken), 3 uur per dag zwemles. Tijdens de zwemles is er 1 pauze waarin de kinderen weer op kracht kunnen komen en iets kunnen eten en drinken.

Deelname

Voor alle zwemcursussen geldt dat uw kind bij aanvang van de cursus minimaal 5 jaar oud moet zijn. Kinderen hoeven vooraf geen zwemervaring te hebben. Wel is het belangrijk dat hij of zij zich vrij voelt in het water. Ook als kinderen al eerder zwemles hebben gehad, is de snelcursus een geschikte oplossing om in korte tijd het A-diploma te halen. De snelcursus is niet geschikt voor kinderen met watervrees of een ontwikkelingsachterstand. Om te beoordelen of uw kind kan deelnemen aan de snelcursus, organiseren wij een proefles voor aanvang van de zwemcursus. De zweminstructeur die de proefles afneemt geeft hierbij een bindend advies.

Snelcursus zwemdiploma B

In de zomervakantie (regio midden) organiseren wij snelcursussen voor het B-diploma. Hierbij krijgen de kinderen 5 dagen (gedurende een aangesloten week), 3 uur per dag zwemles. Tijdens de zwemles is er 1 pauze waarin de kinderen weer op kracht kunnen komen en iets kunnen eten en drinken.

Deelname

Voor deze zwemcursus geldt dat uw kind bij aanvang in het bezit moet zijn van het zwemdiploma A. Daarnaast moet uw kind over de juiste vaardigheden beschikken. De snelcursus is niet geschikt voor kinderen met watervrees of een ontwikkelingsachterstand. Om te beoordelen of uw kind kan deelnemen aan de snelcursus, wordt de eerste les als een proefles gezien. Na afloop van deze proefles geeft de instructeur een bindend advies.

Snelcursus zwemdiploma C

In de zomervakantie (regio midden) organiseren wij snelcursussen voor het C-diploma. Hierbij krijgen de kinderen 5 dagen (gedurende een aangesloten week), 3 uur per dag zwemles. Tijdens de zwemles is er 1 pauze waarin de kinderen weer op kracht kunnen komen en iets kunnen eten en drinken.

Deelname

Voor deze zwemcursus geldt dat uw kind bij aanvang in het bezit moet zijn van het zwemdiploma A en B. Daarnaast moet uw kind over de juiste vaardigheden beschikken. De snelcursus is niet geschikt voor kinderen met watervrees of een ontwikkelingsachterstand. Om te beoordelen of uw kind kan deelnemen aan de snelcursus, wordt de eerste les als een proefles gezien. Na afloop van deze proefles geeft de instructeur een bindend advies.

Hondenplons bij de Vrije Slag!

Zaterdag 8 september is het weer zover; de hondenplons bij zwembad de Vrije Slag. Dit is ter afsluiting van het zwembad seizoen van dit jaar. U en (natuurlijk) uw hond zijn van harte welkom op deze laatste dag. De tijden zijn van 17:00 tot 19:00 en het bedraagt €3,- euro per hond, eigenaren zijn gratis. We hopen u en uw hond te ontmoeten bij de hondenplons!

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: Dierenambulance Nederrijn, Hondenschool Be Brave, Hondentrimsalon Diana, Dierenwinkel Pets Place en Hondenuitlaatservice en dierenverzorging kira’s family.

Tarieven

Snelcursus zwemdiploma A € 500,- (gratis zwemvest)

Snelcursus zwemdiploma B € 150,-

Snelcursus zwemdiploma C € 150,-

* Prijzen zijn inclusief entree. Klik hier voor onze entreeprijzen en/of abonnementen.
** Facturatie verloopt via ZwemNetwerk.

Diploma garantie

Als een kind nog niet kan afzwemmen aan het einde van de zwemcursus, zijn er vaak nog maar een paar extra lessen nodig. De vervolglessen vallen onder de diploma garantie. Dat betekent geen extra kosten tot uw kind heeft afgezwommen voor het zwemdiploma. De diploma garantie komt te vervallen bij het missen van een of meerdere zwemlessen. Gemiddeld kan 90% van de kinderen direct na afloop van de snelcursus deelnemen aan het afzwemmen.

Deel ons op Social Media